Full episodes of the Expeditie Poolcirkel season 1 television series download and copy in mp4 mkv avi HD. Complete serials and all seasons.

Here you can download full episodes of Expeditie Poolcirkel season 1 tv series in high quality and low size. We will update this page with direct download links and complete tv packs. On this page you will find download links to Expeditie Poolcirkel season 1 television show.

WATCH NOW

The first episode of the series Expeditie Poolcirkel season 1 was released in 2012-11-12 by . The TV show was created by and directed by . Actors in the cast include . The avarenge rating on IMDB: is / 10. Series awards - .

Other seasons of the show

Series info

Expeditie Poolcirkel season 1 episode Guidebook & download Selections

Episode Guide

Episode 1

Longyearbyen

atmosphere daytime: 2012-11-12

In deze eerste aflevering leren we guide p sportieve kanten van de deelnemers kennen. In een race tussen twee groups wordt een berg beklommen en krijgen p deelnemers schietles om p ijsberen van zich af te kunnen houden. De twee kandidaten expire t beide opdrachten het minste prijzengeld hebben verdiend, moeten een zenuwslopende conflict doen. Voor p winnaar ligt er £1000,- klaarer d-e verliezer moet naar huis. Longyearbyen Longyearbyen is p Noordelijkst gelegen nederzetting expire het vermelden waard is. Met ruim 2000 inwoners is het dan ook p grootste plaats op het eiland Spitsbergen. Daarnaast is het een van p kleurrijkste plaatsen ter wereld, waar zo ongeveer elk huis in een andere, opvallende kleur is geschilderd. Dat steekt natuurlijk prettig a-f bij het grijs en comedy in p omgeving. Omdat p omgeving van Longyearbyen nogal rijk is aan ijsberen (2000 mensen vs 3000 ijsberen), wordt iedereen geacht om te kunnen gaan met een jachtgeweer.

Episode two

Lars Glacier

atmosphere evening: 2012-11-19

In p tweede aflevering gaan p kandidaten at een GPS-race op zoek naar Lauren en zwemmen in het ijskoude h2o. De kandidaten worden met de groepsopdracht from drie groups verdeeld. Ze moeten at het onherbergzame terrein (Lars Glacier) p plek localiseren waar Lauren zich bevindt. Er kunnen coördinaten gevonden worden achieved kajakken, ijsklimmen en afdalen in een ijsgrot. In p individuele opdracht gaat het erom wie binnen vier minuten het verste in het ijskoude h2o voor Longyearbyen kan zwemmen. De twee kandidaten die aan het eind het minste prijzengeld hebben verdiend, moeten ijspegels vangen in p combat. De winnaar van p combat krijgt £1000,-. Lars Glacier Lars Glacier is een gletsjer op Spitsbergen, Svalbard, 10 noorden van Longyearbyen. De gletsjer heeft een gemiddelde hoogte van 578 meter boven de zeespiegel en gemiddelde is circa 3,5 kilometers lang.

Episode 3

Lyngen Alpen

atmosphere day: 2012-11-26

In p derde aflevering worden p fysieke en psychologische kwaliteiten van de kandidaten maximaal op de proef gesteld. In drie groepen van drie moeten p kandidaten zo snel mogelijk een vlag voor de voeten van Lauren zien te planten. Dat hierbij km aan onherbergzaam terrein in p weg ligt komen ze onderweg pas achter. Daarna moeten p kandidaten individueel een puzzel op zien te lossen. Lyngen Alpen De Lyngen Alpen bestaan uit p hoogste en meest spectaculaire bergen in het poolgebied. Er zijn verschillende (kleine) gletsjers in p bergen en veel mogelijke plaatsen om te gaan bergbeklimmen.

Episode 4)

Lyngseidet

air day: 2012-12-03

In p vierde aflevering wordt p behendigheid en snelheid van de kandidaten op de proef gesteld. De acht overgebleven kandidaten zijn in het noorden van Noorwegen, waar ze p Rundfjellet moeten beklimmen, een berg van bijna duizend meter hoog. Ze zitten achieved touwen aan elkaar enormous om het laatste, steile deel van deze berg te bedwingen. De kandidaten gaan tot het uiterste… In p individuele proef draait alles om h2o en vuur. De winnaar van p combat krijgt £1000,-. Lyngseidet Lyngseidet is een plaats in p Noorse gemeente Lyngen, provincie Troms. Het telt circa 900 inwoners en heeft een oppervlakte van 0,99 kilometers². Lyngseidet ligt op 15 km ten noorden van het dorp Furuflaten en route 12 km fulfilled de veerboot vanaf Olderdalen, at Kåfjord.

Episode 5)

Kilpisjärvi

air day: 2012-12-10

Aflevering 5) staat in het teken van gewicht: Een loodzware triatlon en rugzakken vol stenen. De zeven overgebleven kandidaten staan op het punt om p grens naar Finland above te steken. Allereerst moeten ze, verdeeld in drie groups, een helse tocht zien te overleven. Daarna worden p 500 traptreden van p Saana beklommen. De winnaar van p combat krijgt £1000,-. Kilpisjärvi Vlakbij het drielandenpunt waar Noorwegen, Zweden en Finland elkaar treffen ligt p Finse plaats Kilpisjärvi.

Episode 6)

Muonio

air day: 2012-12-17

In p zesde aflevering wordt de snelheid van de kandidaten getest en moeten ze racen op quads en een Sami proef doen. De zes overgebleven kandidaten worden in twee groups verdeeld. Ze krijgen een pill fulfilled daarop een foto van een inwoner van het Finse dorp expire ze zo snel mogelijk moeten vinden. Met behulp van quads en coördinaten gaan ze op zoek naar een kist achieved gereedschap en bouwen een brug around een riviertje. Tijdens p individuele opdracht moeten p kandidaten een draagberrie maken. De eerste vier achieved een goedgekeurde berrie krijgen een harnas, spurten ze naar een S-Tel rendieren en kiezen er één uit. Vervolgens maken ze hun berrie aan het dier enormous en verslepen een traditionele Sami-tent naar de top van een berg. De eerste twee zetten volgens de traditie van p Sami een kayak op. De winnaar van p combat krijgt £1000,-.

Episode 7)

Muoniorivier

air day: 2013-01-07

Sneeuwschoenen, rafts en boomstammen, alles komt voorbij at aflevering 7.) In twee groups van twee trekken p kandidaten deze keer sneeuwschoenen onder en bestijgen een raft in een nieuwe race satisfied p coördinaten. 000 euro, terwijl p verliezende partij een Zweedse verrassing te wachten staat. Bij p individuele opdracht van deze week end vliegen p houtsnippers uit je beeldscherm. De winnaar van p combat krijgt £1000,-. Muoniorivier Samen matched d e Torne vormt de rivier p Muonio p natuurlijke grens tussen Zweden en Finland. Ruim 230 km)

Episode 8)

Jokkmokk

air day: 2013-01-14

Er wordt at twee groups op ongewoon materiaal geracet naar p poolcirkel, waar er achieved de blote handen gevist moet worden. In een nieuwe coördinatenrace richting p poolcirkel worden er deze week gebruik gemaakt van ongewone karretjes. Eerst moeten p kandidaten zo snel mogelijk above een treinspoor fietsen, waarna er overgestapt wordt op een sledehondenfiets. Daarna wordt er gevist als p Sami. Dit is heel anders. Een beetje op een berenmanier. ” Na het bouwen van een fuik is het de bedoeling dat p kandidaten precies 3 kilo vis vangen. Met p hand welteverstaan. De twee kandidaten met het minste prijzengeld aan het eind van de uitzending, gaan een zenuwslopend duel aan om in het spel te blijven. De winnaar van p combat krijgt £1000,-.

Episode 9

Svartisen

air day: 2013-01-21

De Svartisen gletsjer vormt het decoration van een nieuwe aflevering waarin gekajakt, gebouwd, geklommen en geknoopt wordt. De kandidaten pakken een kajak-bouwpakket, waarmee ze naar het eerste GPS-coördinaat trekken. Daar aangekomen wordt p kajak into elkaar gezet, voordat p race verder gaat naar de overkant van het gletsjermeer. Aan p overkant wacht een laatste individuele opdracht voor p finale. Een zware, maar schitterende opdracht. De kandidaten klimmen zo snel mogelijk tegen p gletsjerwand omhoog. Bovenaan moeten ze eerst p ‘paalsteek’ accurate leggen, voordat ze weer zo snel mogelijk kunnen gaan afdalen. De twee kandidaten met het minste prijzengeld aan het eind van de uitzending, gaan een zenuwslopend duel aan om in het spel te blijven. De winnaar van p combat krijgt £1000,-. Wie gaat er deze week naar huis? Svartisen Midden at het Saltfjellet-Svartisen Nationaal Park ligt p gletsjer Svartisen (Het Zwarte IJs).

Episode 10

Rødøy

air day: 2013-01-28

De expeditie is aangekomen op het laatste channel. Wie gaat Expeditie Poolcirkel als winnaar afsluiten? De allesbeslissende finale van Expeditie Poolcirkel gaat losbarsten. De drie finalisten gaan a mountain bike van coördinaat naar coördinaat. Bij elk check-point krijgen ze pittige vragen voorgeschoteld expire 5 minuten straftijd kunnen betekenen. Bij het laatste coördinaat vinden ze een transmitter waarmee ze een verborgen vlag kunnen vinden. Oh ja, dat moeten ze allemaal doen met een rugzak gevuld satisfied 50% van hun eigen lichaamsgewicht. In p allerlaatste opdracht worden p finalisten doorway een helikopter boven h2o gedropt en gaan, gewapend achieved jet-ski’s, op zoek naar de vlaggen van alle landen van de expeditie. Op het laatste punt hangt p vlag van Expeditie Poolcirkel en een S-Tel flippers, waarmee naar Viking Island gezwommen moet worden. Er zijn nog maar drie kandidaten above, maar er kan er uiteindelijk maar één achieved het geld naar huis gaan.

Leave a Reply