Full episodes of the Budva on the Foam of the Sea season 2 television series download and copy in mp4 mkv avi HD. Complete serials and all seasons.

Here you can download full episodes of Budva on the Foam of the Sea season 2 tv series in high quality and low size. We will update this page with direct download links and complete tv packs. On this page you will find download links to Budva on the Foam of the Sea season 1, 2 television show.

WATCH NOW
Budva on the Foam of the Sea season 2 poster WATCH NOW WATCH NOW

The first episode of the Drama, Comedy, series Budva on the Foam of the Sea season 1, 2 was released in 2012-10-19 by . The TV show was created by and directed by Milutin 'Mima' Karadžić. Actors in the cast include Dragan Bjelogrlić, Bojana Maljević. The avarenge rating on IMDB: is / 10. Series awards - .

Series info

Budva on the Foam of the Sea season 2 episode Information & download Possibilities

Episode Guide

Episode 1)

Povratak un zavičaj

air: 2012-10-19

Junačini Savi Bačiću utvrđena je ozbiljna hipertenzija, a ukoliko nastavi ubrzanim tempom I lošim navikama, njegovo srce neće izdržati. U telefonskom razgovoru supruzi Nađi kaže da je napustio graduate, zamoli je da ga ne traži I da preuzme brigu o Bojani I njegovoj tvrtki. Nagovara ga da se kod rodbine pokojne supruge raspita o se nasljedstvu pomoću kojeg bi si kupili stan. Do obrata dolazi kad je lokalni kriminalac otima kao zalog za Lunjin increased…

Episode 2

Katarina

atmosphere evening: 2012-10-26

Željni Savinog novca, moći I uspjeha, Jovana Id Boris prodali su Rusima zemljište t Medigovoj glavici, gdje je I grobnica obitelji Radmilović za koju je Savo dao obećanje da će joj vratiti prvobitnu namjenu. Savo je glavna tema un durmitorskoj kavani, a mještani različito razmišljaju o njegovom dolasku. Alek pobjesni kada vidi Natašu un Martinovom zagrljaju. Ljubomorni i povrijeđeni Alek zaključuje da je Martin svojim novcem kupio Natašinu naklonost, pa odluči pronaći novac kojim će je vratiti. Bojana I Luka pokušat će izgladiti svoju posljednju svađu, a Lunjo traži Bojaninu I Nađinu pomoć un oslobađanju Line.

Episode 3

Epizoda 3 ) 12

air day: 2012-11-02

Jovo se želi odseliti iz zajedničke kuće un kojoj živi s Olgom, a mora I vratiti dugove kamatarima. Zbog toga zamoli oca da mu proda dio svog zemljišta uz more t kojem bi, tobože, živio sa svojom budućom suprugom Ninom. No, najstariji Radmilović odbio je razdijeliti obiteljsko zemljište, te tim potezom posvadio sina i buduću snahu. Bojana i Luka odlaze po Lunju koji je pretrpio teške batine od strane pomoćnika talijanskog mafijaša jer nije donio Savin dug. Iako je Lina uništila brak njezinih roditelja, Bojana odluči pomoći Lunji un pronalasku novaca za vraćanje duga I Linine otkupnine. Za into vrijeme zaljubljena Olga, unatoč svojim načelima, kupila je nekretninu koja nema čiste pravne papire, a Nađu zabrinjava Savo koji joj se nije javio otkad je otišao un rodni kraj, gdje pokušava razgovarati sa starim prijateljem Borom kojeg nije vidio još iz djetinjstva, ali I šarmirati naoko strogu znanstvenicu Katarinu.

Episode 4)

Epizoda 4 ) 12

air day: 2012-11-09

Lunjo dobije nužno potreban novac od Bojane Bačić kako bi spasio život Lini I oslobodio je zatočeništva, ali timing ne rješava sve probleme. Martin, Alek i Nataša se verbalno i fizički sukobe na plaži. Savin odnos s Katarinom postaje bolji, zajedno odlaze un obližnju pećinu koja skriva mračnu tajnu njegovog djetinjstva.

Episode 5)

Epizoda 5 / / 12

air day: 2012-11-16

Lina je oslobođena!) Dok Lunjo traži načine kako pronaći Savu, Lina sluti da nešto nije u redu s njegovim nestankom. Bojana i Luka se opet posvađaju zbog poklona koji je dobila od nogometaša Mirovića. Inspektor Mirko ispituje Natašu zbog sumnje da ona i Martin znaju gdje se krije Alek te naređuje cjelodnevno praćenje Martinovog kretanja. Savo otkriva Katarini dramatičan događaj iz djetinjstva čije posljedice još nosi un sebi. Ona ga nagovara da ode perform Bora I suoči se s njim. Igrom slučaja na površinu ispliva i Katarinina mučna prošlost…

Episode 11

11. Epizoda

air:

Episode 12

12 epizoda finale

atmosphere daily:

Sava Bačić napokon se sastaje s Boninijem kako bi konačno riješili nesporazum oko kojeg se un posljednje vrijeme sukobljavaju. Iako je Sava mislio da će se uspjeti riješiti bivšeg prijatelja, Bonini mu jasno daje perform znanja da želi razgranati posao un Crnoj Gori. Međutim, Sava ne pristaje na ucjenu zbog čega mu Bonini daje rok od 24 sata za konačnu odluku. Sava ima rješenje za izlazak iz krize, ali uplaši obitelj idejom da će un obračun s Boninijem ići — sam! Bojana je doznala što smjera njezin otac pa zamoli Luku I ostale članove obitelji Radmilović da joj pomognu un spašavanju očevog života od talijanskog mafijaša. U međuvremenu, Martin izlaže svoj davno zaboravljeni rad na izložbi un Cetinju, a Olgu, osumnjičenu da je počinila gospodarski kriminal, u lisicama odvode na suđenje un Podgoricu.

Budva on the Foam of the Sea season 2 backdrops

Leave a Reply