Full episodes of the Revolyuzia Z season 1 television series download and copy in mp4 mkv avi HD. Complete serials and all seasons.

Here you can download full episodes of Revolyuzia Z season 1 tv series in high quality and low size. We will update this page with direct download links and complete tv packs. On this page you will find download links to Revolyuzia Z season 1, 2 television show.

WATCH NOW

The first episode of the Drama, Comedy, series Revolyuzia Z season 1, 2 was released in 2012-10-25 by . The TV show was created by and directed by . Actors in the cast include . The avarenge rating on IMDB: is / 10. Series awards - .

Series info

Revolyuzia Z season 1 episode Manual & download Possibilities

Episode Guide

Episode 1

Pilot

atmosphere daytime: 2012-10-25

Учениците и учителите от 179-а Софийска гимназия се подготвят за първия учебен ден.

Episode two

Episode two

air evening: 2012-11-01

Директорът на училището Цеков (Георги Кадурин) ще инициира строго разследване на пожара в кабинета си.

Episode 3

Episode 3

atmosphere day: 2012-11-08

Репетициите на Боби, Тино и Филип ще бъдат прекъснати от неочакван гост в дома на дядо Съби. Но неприятен училищен инцидент поставя Ани в много неудобна ситуация.

Episode 4)

Episode 4)

atmosphere: 2012-11-15

Цеков ще изненада и колеги, и ученици – този път в позитивен аспект. Строгият директор ще удиви своя колежка със спортния си хъс и ще зарадва възпитаниците си с тържеството по повод 120-ия юбилей на училището, в което ще участва любимата група на младите “Оги 23”. Моментната емоционална слабост на Ани ще даде възможност на Боби да се сближи още повече с нея и да й признае, че я харесва. Какво решение ще вземе тя и дали Тино ще се намеси навреме? Музикантите ще трябва да се фокусират върху приготовленията за концерта. А има много неща за уреждане — име на групата, плакати, техника… Всичко трябва да е перфектно, за да излязат победители в конкурентния сблъсък с рапърите. Междувременно, Савов ще открие истинския баща на Ани, а след срещата си с него ще започне да разбира странното поведение на момичето. Неговата визита обаче ще предизвика неподозирана реакция в родителя и последствията за Ани няма да закъснеят.

Episode 5)

Episode 5)

atmosphere day: 2012-11-22

Ани, Боби и Фипо ще се изправят пред ново предизвикателство — конкурс на радио Z-ROCK за авторска песен. А това е голямо изпитание… особено след като Тино не е склонен да се помири с Боби. Макар и без своя текстописец, музикантите започват да планират победата в състезанието на рок радиото на България. Боби ще се види принуден да влезе в ролята на поет, но дали ще получи одобрението на Ани и Фипо? В училището ще тръгнат слухове за новата ученичка Мира – и по-точно за това какъв скандал е наложил преместването й. В типичния за нея арогантен стил, тя не само ще потвърди клюките, но ще даде и пикантни подробности. Дали обаче Савов ще свърже преместването на проблемната ученичка в неговия клас с плана за собственото си отстраняване от училището. Учителите ще подготвят подобаващо изпращане на напускаща колежка. Разгорещената атмосфера и залитанията към Маринова ще приключат с високо градусен “дуел” между Цеков и Савов.

Episode 7)

Episode 7

air day: 2012-12-06

Страстната целувка между Тино и Ани ще причини тотален обрат в отношенията между двамата. Дали ще станат гаджета или ще се отдалечат още повече? Интригата ще се задълбочи, когато Боби признае пред приятеля си засилващото се увлечение по момичето и двамата потърсят начин да утешат мъката. Бърза реакция ще предотврати фатален инцидент и ще засвидетелства доброто приятелство помежду им. Цеков ще подложи на кръстосан разпит Димитрова и Маринова след сбиването пред инспектора. Дали ще успее да изкопчи нещо уличаващо Савов или двете учителки ще се обединят в защита на физика обаче. Вечерта Савов ще получи визита от Маринова, която иска да му се реваншира за неловката ситуация. Същото желание ще доведе и Димитрова пред вратата на учителя… Проблемите на Ани с баща й продължават. След поредния агресивен акт на родителя, чашата ще прелее и момичето ще потърси убежище от постоянния тормоз.

Episode 9

Episode 9

air: 2012-12-20

Една забравена шапка ще даде повод на Мира да навлече допълнителни проблеми на Савов. Дали той ще бъде потърпевш от поредната провокация или жертвата ще се окаже друг. Чичо Пешо ще продължи да налага наказания на Тино, и то доста дразнещи. Ставайки все по-близки, членовете на групата ще споделят откровено проблемите със своите родители. Междувременно двамата “бащи” на Ани ще имат интересна среща, на която ще обсъдят настойничеството над момичето. Какво ще поиска алкохоликът от Савов и дали ще постигне своето? Фипо ще помоли за съвет относно подхода към дамата на сърцето си. Боби с готовност ще сподели своя опит с жените, но дали тактиката му ще се окаже универсална? А и самият той има не малко проблеми в любовта. Един графит ще накара басиста да премине към по-категорични действия в разследването си. Той е твърдо решен да открие новото гадже на Ани, дори това да изисква физическа саморазправа.

Episode 10

Episode 10

air evening: 2012-12-27

Отношенията на Тино и Ани са заплашени от драматичен крах след неочакваната им среща в апартамента на Савов. Но това не е най-големият проблем — на карта е заложен и дълго планираният запис на демото… Ситуацията излиза извън контрол и някой трябва да се намеси, за да спаси празничния дух. Кой ли ще бъде героят на деня? Савов ще разкаже на младежите за бурното си минало. От него те ще получат безценни съвети не само за музиката, но и за приятелството, егото, любовта. Но ще чуят и трудно произнесени истини, които няма да им харесат. Във финалния епизод за първи сезон на “Революция Z” Фипо ще потърси знаци от вселената — за записа, за смелостта, за романтиката… Дали извънземните ще го окуражат да предприеме дълго обмисляните действия, или за него светът ще свърши преди Нова година? Отношенията на Боби с дилъра на наркотици — Живака, се задълбочават. Ще стане ясно дали това се дължи на желанието на басиста, или по-скоро на алчността на престъпника.

Leave a Reply